Mittwoch, 3. November 2010

Scones ala jolijou

Wow, they were yummi! Thank you so much, dear Andrea for that easy peasy recipe!!!
Just knead 450 g selfraising flour, 60 g Butter, 1 teaspoon sugar and a pinch Salt together and than add approx. 400 ml Buttermilk (but normal milk is fine too) and knead until you get a smooth, wet, sticky dough.
I just put the dough into muffin paper cups, which worked fine. No mess at all and very fast. Then bake for 10 to 15 minutes at 250 degrees in the oven until golden.



Wow, waren die lecker! Riesendank an die liebe Andrea fuer dieses easy peasy Rezept.
Und ja, fuer mich ja wirklich noch einfacher, da ich selfraising flour im Haus hatte *freu*.
Hab auch alles nur in der Schuessel geknetet und dann direkt in Muffinfoermchen gegeben, so musste ich nicht mal was putzen.
Da scones hier ja vornehmlich zum Devonshire Tea, aber auch zum Morning Tea serviert werden, gab's bei mir mal auch Tee dazu, aber ganz neumodisch einen Chai Latte.

1 Kommentar:

Emma hat gesagt…

huuuuunnnnnnnggggeeerrrrr!
sieht das lecker aus...
lg emma

Blog Widget by LinkWithin